wilmahagstrom

när allt ligger på botten

 

Denna lyckades de verkligen med. 

Min vecka har varit ganska så jättedålig om jag ska vara ärlig. Hoppas innerligt att det blir bättre.

so much

Tara Michelle

 

Tjatar alltid om Tara Michelle vlog's som jag kollar på så fort jag får några vakna, lediga minuter. Fått en del frågor om det så länkar hennes kanal här, och även två av hennes videos. 50/50 om man tycker det är kul eller inte tror jag. 

Är verkligen inne i världens ondaste cirkel just nu. Är så sjukt trött och hinner inte få klart allt skolarbete som ska in titt som tätt. Stressar därför upp mig själv som bara tusan och schabam där har vi ångest + hjärtfelen igen. I alla fall precis kommit hem från cheerleadingen, enda som får mig på andra tankar just nu. Hoppas också jag kan lösa saker mellan mig och en viss person i morgon, skulle också lätta lite på stressen. HOPPAS verkligen ni mår bra där ute, kramis.

starbucks

God morgon! Precis käkat lite frukost och klivit på tåget hem. Är faktiskt inte så trött som jag trodde.. det kommer nog hehe. Cheerträning runt 14 idag, laddar upp för DM om bara 55 dagar!! SÅ jäkla sjukt. Hur som helst, har så mycket plugg att ta tag i när jag kommer hem.. suck. Glädjer mig med att jag ska på studiebesök i morgon istället för att gå till skolan i alla fall. Kram.