wilmahagstrom

iced coffee & prison break

Jag tror inte ni förstår vad lycklig jag är över att prison break äntligen har dragit igång, skulle aldrig kunna drömma om att det faktiskt skulle komma tillbaka efter så många år. Var rädd att de aldrig skulle lyckas göra en till bra säsong men efter första avsnittet tvekar jag inte en sekund, sååå spännande! Nog om det, precis gjort mig lite islatte!! Är ju verkligen inte en kaffemänniska och dricker det väldigt sällan men just islatte faller verkligen mig i smaken och idag skiner solen till 10 plusgrader så det kändes som det var premiär för första i år haha! Så det sitter jag och slurkar i mig just nu samtidigt som jag övar på det sista inför talet jag ska hålla sedan, vill verkligen att det ska bli bra då det är lite övervägande för mitt slutbetyg i svenska. Håll tummarna för mig!

<3

scrunchies

Kolla vad fina scrunchies jag införskaffade mig igår. Har nästan aldrig tofs eftersom jag inte trivs sådär jättebra i det men tycker dessa är fina att ha som en accessoar runt handleden också! Kanske inte alla tre samtidigt dock haha. Det är 3 för 2 på glitter just nu så passa på!

Jag kom hem från skolan för snart en timme sedan och har bara ätit lunch och tränat på mitt svenskatal jag ska hålla i morgon för abort. Tycker aldrig det är roligt att stå ensam framför klassen och prata men vi har gjort det så mycket nu på gymnasiet så jag gör det inte till en sådan stor grej längre, plus att det är sååå skönt när det väl är gjort och det har gått bra. Nu ska jag fortsätta i pluggandet med matte och naturkunskap eftersom jag har prov i båda två på fredag, och i kväll är det cheerträning. Allt är som vanligt helt enkelt haha! Puss <3

pizza buns

Har ni testat pizzabullar någon gång? Det har jag stått och gjort i mängder hela kvällen till festen på fredag. Det gäller att ha lite framförhållning med en fullspäckat pluggschema och samtidigt hinna göra plockmat åt ett stort tjejgäng haha ;) Är i alla fall klar och de blev jättegoda. Innan jag ställde mig med kaveln i handen så var jag och pappa inne i stan och handlade, både mat, festartiklar och kläder till pappsen. Älskar att vara hans smakråd när han ska shoppa. Dessutom lagade vi min telefon!! Ääääntligen. Hade ju oturen att min iPhone 7 åkte rätt i asfalten när jag skulle kliva ur bilen typ 2 veckor efter jag fått den, och eftersom en ny skärm har kostat omkring 4000 kr (JAG VET!!!) så har det inte prioriterats. Nu har de sänkt det lite så jag önskade mig en lagning i födelsedagspresent och äntligen har jag fått min lilla bebis tillbaka. Sjukt vad beroende man är av sin telefon. 

Nu står plugg på schemat resten av kvällen, och en tidig kväll eftersom jag ska upp redan vid sex för extramatte innan skolan. Mindre roligt men väldigt behövligt. KRAM!

<3

april april

Kvällen igår spenderades ju som sagt hemma hos Sanna för födelsedagsfirande och alltså, hon hade gjort så fint!! Det var jättemysigt och kul men kvällen blev inte så lång för mig eftersom jag fått världens bakslag med förkylningen. Har typ varit frisk nu i en vecka men i fredags började det igen och nu är jag så täppt i näsan att jag på fullaste allvar typ har andningssvårigheter när jag ska sova haha?? Så jäkla tråkigt och tror knappast jag kommer bli frisk den här veckan när stress kommer stå överst på to do listan. Ska sätta mig ner och skriva en lista på vad jag behöver göra varje dag för att den här veckan ska gå ihop. Fakta om mig: klarar inte av stress, jag bryter verkligen ihop. Menar inte stress som "oj jag försov mig bussen går om 20 min" utan liksom daglig stress. Finns inget värre. Så jag ska plugga hela dagen idag i hopp om att underlätta för veckan. Längesedan jag hade såhär grov söndagsångest, fyy. 

Hoppas er söndag ser lite bättre ut!

<3

sneak peak

God morgon! Startar dagen med att visa lite av jumpsuiten som jag beställt till festen. Är så glad att jag fick tag på något som inte är svart, aka min go to färg till varenda fest. Men vi får allt be vädergudarna om något annat än snöblandat regn om den ska gå att ha på sig utan att frysa ihjäl, just nu visar det i alla fall 10+ nästa fredag så håll era tummar och tår på att det håller i sig. Ligger för tillfället kvar i sängen men ska kila upp och göra mig lite frukost och sedan börja plugga. Så skräll lärare att lägga alla sina prov, redovisningar och inlämningar precis innan lov, har så mycket göra i skolan nästa vecka. I kväll väntar födelsedagsmiddag hemma hos Sanna med ett stort tjejgäng, ska bli kul!! 

<3