wilmahagstrom

materiell lycka

Om jag ska bjuda på ännu mer nya favoriter i garderoben så blir dessa nog högst upp på listan! Befann mig i London för ett par veckor sedan och som vanligt går man loss (lite för mycket) inne på Victoria's Secret... hehe. Fast ärligt, har ni sett något finare? Fick även med mig en parfym från Agent Provocateur som luktar lika gott som setet är fint haha! 

Annars så har jag bara haft en helt vanligt måndag. Har så mycket att göra i skolan och hinner knappt hem innan jag åker till hallen och tränar eller coachar cheer så tid för att plugga finns det lite av, men är mycket hellre i hallen än hemma och pluggar haha. Tänkte ta ikapp på min studiedag på onsdag men blev bokad på jobb så det blev inget med det heller. På torsdag är det i alla fall studentfest och jag är faktiskt jättetaggad, längesen jag var på krogen i festsyfte så det ska bli riktigt kul. Nu ska jag sätta på en film och somna till den, natti<3

 

zara news

Kolla vilka nya favoriter jag klickade hem från Zara i veckan! Blev helt såld på hoodien som dessutom är så himla skön och hade en krona kvar till gratis frakt, så var givetvis tvungen att klicka hem väskan också. För den kostade ju en krona... Försöker tränga bort att det var slöseri med att jag faktiskt letat efter en svart, liten väska med silverdetaljer! Jag tycker att alla väskor jag lyckats komma över har gulddetaljer och som silvertjej är det inte alls kul haha. 

Har under dagen bara varit inne i stan och käkat brunch med Bella, sedan har jag inte hunnit med så mycket mer än att sova i kapp veckan. Är i hallen och kör/coachar cheer måndag-torsdag och även söndagar så det är inte alls mycket till fritid för min del. I kväll ska jag dessutom jobba, vilket blir mitt första pass på verket! Jag var på möte igår och det känns riktigt kul med lite omväxling från vården, trots att jag trivs väldigt bra där med. 

Hoppas ni har en fin lördag!

<3

Upp